Bouman magazine Pagina 9

Tissot

~
“In touch with
your time”
~

In het hartje van de Zwitserse Jura, vanuit het kleine dorpje Le Locle, vervaardigt Tissot horloges voor een enorm breed publiek. Al sinds 1853 wordt met de grootst mogelijke zorg gewerkt aan de ontwikkeling en productie van hoogwaardige tijdmeters voor iedereen. Van traditionele horloges met een mechanisch uurwerk tot bijzondere multifunctionele horloges met functie-bediening via het saffierglas. Tissot heeft zich ontwikkeld tot één van de grootste en meest bekende producenten ter wereld.

Voor de Zwitserse horlogemaker is de frase “In touch with your time” veel meer dan alleen een slogan. De zin ademt het DNA van Tissot; de perfecte harmonie tussen technologie en tijdgeest. Goede materialen, geavanceerde technologie en een perfecte afwerking zijn een garantie bij de aankoop van een Tissot-horloge.

De prijs-kwaliteitverhouding die Tissot weet te bewerkstelligen is bijna niet te evenaren door andere horlogemerken. Als onderdeel van de roemruchte Swatch Group, de grootste horlogefabrikant ter wereld, heeft Tissot eindeloze mogelijkheden en de beschikking over talloze technieken.

Tissot is een trotse partner en tijdmeter van o.a. de MotoGP evenementen, de Amerikaanse NBA (basketbal) en de internationale basketbal-federatie FIBA, de Australian Football League, het Six Nations Rugby toernooi, het WK wielrennen, schermen en ijshockey.

Tissot-Limited-Edition-Moto-GP-2013

Tissot Limited Edition Moto GP 2013 (gelimiteerde productie van 3333 exemplaren)
T0484272705702
€ 975,00
Tissot
Tissot Tradition

De Tissot Tradition-collectie zet de nieuwe standaard voor betaalbare eigentijdse horloges. Een combinatie van hedendaagse techniek, nostalgische design-elementen en eigentijdse materialen geeft de Tissot Tradition een vintage look die zowel gekleed als casual goed draagbaar is. Met verschillende interessante uitvoeringen, zoals een eenvoudige drie-wijzer versie, een chro-nograaf of een perpetual calendar biedt Tissot prachtige horloges voor heren wereldwijd.
De Tissot Tradition-modellen zijn verkrijgbaar vanaf € 235,00

Tissot-Tradition-Perpetual-Calendar

De wijzers die de dag, datum en maand aanwijzen hebben een retrograde functie waarbij ze niet rondgaan maar in één keer terugschieten naar het begin. De datumfunctie houdt bovendien zelf rekening met het aantal dagen van de maand, zelfs het schrikkeljaar is ingecalculeerd. U hoeft nooit meer uw datum te verzetten.

Tissot Tradition Perpetual Calendar
T0636371603700
€ 335,00

adv-Tissot

Bouman Juwelen Culemborg