Bouman magazine Pagina 5

RECHTSTREEKS
UIT ITALIË

FOPE GIOIELLI

De sieraden van het Italiaanse Fope Gioielli behoren al meer dan 30 jaar tot de vaste collectie van Bouman Juwelen Culemborg. Sinds juni werken wij rechtstreeks samen met het Italiaanse hoofdkantoor van Fope en dat heeft bijzondere voordelen. Misschien wel het belangrijkste nieuws is de snellere levering van de juwelen uit Italië. Bestellingen bij Fope zijn nu binnen vier weken in Nederland, een tijdsbesparing van twee tot drie weken.* Ook behoort Bouman nu tot een selecte groep Europese juweliers die alle nieuwe collecties te zien krijgt voorafgaand aan de officiële introductie op internationale vakbeurzen. We kunnen u daarom nog beter adviseren op het gebied van noviteiten en verander de modellen.

Fope Gioielli is al jaren één van de meest vooraanstaande juwelenfabrikanten in Europa. Maar in tegenstelling tot veel collega-fabrikanten spendeert Fope haar budget liever aan de ontwikkeling van nieuwe technieken dan aan de marketing van haar producten. Fope is daarom niet direct bekend bij het grote publiek en vindt haar dragers momenteel vooral bij de liefhebbers van échte juwelen. De focus op haar productontwikkeling en het streven naar de allerbeste kwaliteit staan bij Fope altijd voorop. Het niveau van afwerking, gecombineerd met de originele ontwerpen, maakt Fope Gioielli tot één van onze favorieten.

Het familiebedrijf Fope Gioielli is opgericht in 1929 en wordt inmiddels geleid door de vierde generatie van de familie Cazzola. Door continue investeringen en ontwikkelingen in nieuwe technieken streeft Fope altijd naar het meest optimale resultaat voor haar juwelen. Zo heeft Fope de beschikking over haar eigen gepatenteerde Flex’it-schakels. Met zelfontworpen machines en een zelf ontwikkelde goudlegering, worden springveren gemaakt van 18 karaats goud. Met deze springveren worden elastische armbanden gemaakt zonder het gebruik van RVS-veren of (ja echt) een nylon koord.

De Flex’it-armbanden zijn net als de andere sieraden van Fope perfect draagbaar en buitengewoon duurzaam. Het zijn juwelen die dagelijks, zowel casual als chic, gedragen kunnen worden. De Flex’it-armbanden zijn terug te vinden in de diverse collecties van Fope zoals de Vendôme, Solo, Niue en Eka. Iedere collectie heeft een eigen uitstraling door de verschillende schakelvormen. Alle juwelen van Fope kunnen bovendien altijd vervaardigd worden in 18 karaats rosé-, wit- en geelgoud.

*Naar goed Italiaans gebruik wordt er in augustus niet gewerkt. In deze periode zijn de levertijden langer.

De Eka-collectie van Fope Gioielli is zeer uitgebreid. Deze originele Flex’it-armbanden zijn verkrijgbaar in drie breedtematen en kunnen in iedere lengtemaat worden vervaardigd. De mediumlengte is 17 centimeter lang. De armbanden zijn verkrijgbaar vanaf € 2580,- voor de 4.5 millimeter brede versie zonder diamant. Hieronder de prijzen voor de getoonde armbanden.
fope2
1) 721B PAVE | Medium 17 cm | 4.5 mm | 0.37 ct | € 4250,-.
2) 704B PAVE | Medium 17 cm | 5.5 mm | 0.54 ct | € 5570,-.
3) 604B PAVE | Medium 17 cm | 8.5 mm | 0.63 ct | € 7110,-.
U vindt een uitgebreid assortiment Fope Gioielli-juwelen incl. prijzen op www.boumanonline.nl.

fope
Bouman Juwelen Culemborg