Bouman magazine Pagina 10

BLUSH

BETAALBARE LUXE IN 14 KARAATS GOUD

Wat ooit begon als het gouden zusje van Ti Sento Milano is geëvolueerd tot een krachtig sieradenlabel met een volledig eigen gezicht. De 14 karaats gouden sieraden van Blush zijn echt een klasse apart, de ontwerpen zijn eigentijds maar zeker niet vergankelijk. Het biedt dames van alle leeftijden de gouden basissieraden die dagelijks gedragen kunnen worden. Door gebruik te maken van zirkonia krijgen de sieraden een luxe uitstraling zoals u die normaal ziet bij juwelen met diamant. De algehele prijsstelling van Blush weerspiegelt geenszins het hoge niveau van afwerking, dat veel hoger ligt dan u misschien in eerste instantie zou verwachten.

Voor dames die graag combineren heeft Blush een grote collectie combinatieringen die perfect zijn om naast elkaar te dragen. Creëer uw eigen luxe ringenset, of begin met één ring. Ook als u op zoek bent naar een betaalbare set gouden sieraden die bestaat uit een ring, hanger en oorsieraden, is het zeker de moeite waard om eens naar Blush te komen kijken bij Bouman Juwelen in Culemborg.

Wij hebben altijd een grote collectie Blush-sieraden in onze winkel om te bekijken, te voelen en natuurlijk ook te passen! Voor een uitgebreid collectie-overzicht kunt u altijd een kijkje nemen op BoumanOnline.nl. U vindt hier alle modellen en alle prijzen van de volledige Blush-collectie.

 

blush2

calvin-klein

Bouman Juwelen Culemborg