Bouman magazine Pagina 8

MEER

VOOR MANNEN

Bouman Juwelen Culemborg heeft een zeer uitgebreide collectie horloges en ook sieraden voor heren. Hoewel een horloge nog altijd het populairste ‘sieraad’ voor heren is, komt daar steeds meer verandering in. Met de nieuwe herenlijn van het Italiaanse Tirisi worden stoere en modebewuste mannen aangesproken met een voorliefde voor gedetailleerde afwerking. Voor de meer klassieke man maakt het Monegaskische Albanu verfijnde armbanden van verschillende materialen als paarden- olifanten- of giraffenhaar en talloze soorten leder. De mogelijkheden om een eigen armband samen te stellen beperken zich niet tot enkel de armband zelf. Er zijn meer dan honderd verschillende sluitingen in verschillende metalen en kleuren.

Ook het aanbod horloges wordt steeds diverser. De kenmerkende uurwerken van MeisterSinger waarbij de tijd wordt aangegeven met één wijzer zijn al jaren zeer gewild.

Voortbordurend op dit unieke concept zijn de afgelopen jaren steeds meer vernieuwende modellen gepresenteerd zoals de relatief kleine Phanero (Ø 35 mm) met een mechanisch handopwind-uurwerk. Daarnaast wordt ieder jaar een speciale MeisterSinger NL Edition gemaakt, een gelimiteerde en genummerde uitgave speciaal voor ons land.

Het ‘oer-Zwitserse’ Victorinox onderscheidt zich op een totaal andere manier. Met een ijzersterke online campagne laat het zien dat de horloges die worden gemaakt onder de naam I.N.O.X. haast onverwoestbaar zijn. In speciale testen laten ze onder andere een tank over een I.N.O.X. rijden en laten ze een horloge van 10 meter naar beneden vallen.
U vindt de I.N.O.X.-testseries op het Youtube-kanaal van BoumanOnline.nl

victorinox

Bouman Juwelen Culemborg