Bouman magazine Pagina 6

bouman-35-jaar

monzario

MONZARIO

ITALIAANS
DESIGN
PURE KWALITEIT

In november 1989 kwam Berno Boelens de winkel van Bouman Juwelen Culemborg binnen lopen met een grote grijns op zijn gezicht. Trots vertelde hij dat hij zijn eigen sieradenmerk was gestart en vroeg of Hannie en Herman zijn sieraden wilden gaan verkopen. Berno was op dat moment al jaren actief in de sieradenbranche en hij kwam ook geregeld bij de juwelier over de vloer. Na het zien van Berno’s collectie was de keuze heel erg snel gemaakt. Monzario werd nog diezelfde dag opgenomen in het assortiment van Bouman.

De collectie juwelen van Berno is sinds de oprichting van zijn eigen bedrijf verkrijgbaar onder de naam Monzario. Puur Italiaans design en vakmanschap met de Hollandse visie op kwaliteit en duurzaamheid, een perfecte mix voor de beste gouden sieraden die er te koop zijn. Het succes van Monzario is de diversiteit van de collectie. Gebaseerd op grote kennis van verschillende schakels en sluitingen worden altijd perfecte combinaties gemaakt.

Monzario biedt u enorm veel keuze uit verschillende gouden juwelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op dit moment bestaat de collectie uit ruim 1000 verschillende schakelmodellen. Het merendeel van de sieraden kan als set worden geleverd omdat er vrijwel altijd een combinatie van collier én armband met dezelfde schakels kan worden gemaakt. De armbanden op de foto bijvoorbeeld zijn verkrijgbaar in drie kleuren 14-karaats goud (€ 575.-). In exact dezelfde schakel heeft Monzario ook een bijpassend collier verkrijgbaar (€ 1350,-).

Bouman Juwelen Culemborg