Bouman magazine Pagina 7

CULEMBORG

WINKELEN IN
DE BINNENSTAD

 

 

Het prachtige historische centrum van Culemborg, met in het middelpunt de Markt, is al eeuwenlang een bekende handelsplaats met een belangrijke regiofunctie. De rijke historie van de stad is nog altijd goed zichtbaar door de gaaf bewaard gebleven monumenten die binnen of net buiten de stadsmuren te vinden zijn. De combinatie van het moderne autovrije winkelgebied, prachtige architectuur en gezellige horecagelegenheden maken het winkelen in Culemborg altijd tot een mooie beleving.

 

 

De binnenstad van Culemborg wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een groot aantal specialisten. Echte vakmensen met verstand van hun producten die excelleren op het gebied van persoonlijke service, met een winkel die vaak al generaties lang gevestigd is in het centrum van de stad.
In deze editie van Bouman Magazine nemen we u mee in een kleine wandeling door onze stad en tonen u enkele van de leukste speciaalzaken in Culemborg. Want u vindt in de binnenstad vaak heel veel meer, als u weet dat het er is!

ARMANI JEANS BRONTÉ BRUNELLO CUCINELLIO CITIZENS OF HUMANITY COCOROSE DVF ELIZE GUG FFC HANRO JACOB COHOEN JULIA JUNE MARCCAIN MARLEEN RAMAECKERS NATAN PAULE KA PESERICO QL2 SEDUCTIVE STRENESSE LE TRICOT PERUGIA UNÜTZER VIA MASINI WOLFORD

Bouman Juwelen Culemborg