Bouman magazine Pagina 8

AQA BLACKSTONE VAN BOMMEL BARDOSSA BRAEND BRAQEEZ BUNNIES (TRACK EN TWINS) CARMENS CROCS DEVELAB DUREA GABOR GANTER GIESSWEIN GIGA GIJS HAFLINGER HASSIA HITEC LILIAN LOWA WALDLAUFER MAIMAI MEINDL MJUS MONTEMARIO NUBIKK PALLADIUM PAUL GREEN PIEDI NUDI REDRAG BIRKENSTOCK ROHDE TEVA TIMBERLAND VABEENE VOLARE WOLKY

SP

CHARBEAU LINGERIE

EIGENTIJDS
EN STIJLVOL

Op een steenworp afstand van het oude stadhuis, aan de Markt in Culemborg, vindt u de gezellige lingerie-boutiek van Angelina Stolker. Een boutique vol met luxe lingerie, nachtkleding en badmode voor dames. Met service, kwaliteit en luxe hoog in het vaandel vindt u hier altijd een vakkundige dame om u te woord te staan. Onder het genot van een kopje koffie toont Angelina u graag de nieuwste collecties en de laatste mode.

Of het nu gaat om romantische lingerie of om sportieve en ondersteunende onderkleding, u kunt bij Charbeau perfect terecht voor een gedegen advies en er is altijd gelegenheid om eens rustig iets te passen. De paskamers zijn voorzien van een extern lampje, waardoor u met één druk op de knop om assistentie kunt vragen. Een schone badjas hangt voor u klaar zodat u vanuit de paskamer weer even terug de winkel in kunt lopen. Wanneer u met een groep(je) dames gaat shoppen kunt u in alle rust plaats nemen aan de grote tafel. Het is alsof u winkelt in een sfeervolle woonkamer, een echte, unieke ervaring.

Charbeau Lingerie is het exclusieve verkoopadres van Simone Pérèle lingerie en badmode in de regio Midden-Nederland. De unieke, vrouwelijke stijl van dit Parijse familiebedrijf is herkenbaar en stijlvol. Angelina zelf roemt de perfecte pasvorm en voortreffelijke afwerking van Simone Pérèle en nodigt u dan ook van harte uit om dit zelf te komen ervaren.

DAMES SIMONE PÉRÈLE SYLDESIGN IMPLICITE SUPERTRASH FEMILET AUBADE PAIN DE SUCRE BEACH LIFE MIRACLESUIT CALVIN KLEIN SEDNA
HEREN CALVIN KLEIN HOM MUCHACHOMALO DIESEL ARMANI

Bouman Juwelen Culemborg