Bouman magazine Pagina 15

DE CERTINA
DS-2 CHRONOGRAPH

PERFECTE PRECISIE,
SUBLIEM DESIGN

Er zijn weinig horloges die zich kunnen meten met de exacte precisie van een COSCgecertificeerde chronometer. De nieuwe Certina DS-2 Chronograaf kan dit wel. Het horloge beschikt over het nieuwe ETA Precidrive-kaliber voor perfecte nauwkeurigheid, en minstens net zo belangrijk; het horloge ziet er fantastisch uit!

Het nieuwe Swiss Made quartz-uurwerk is zeer nauwkeurig en biedt bijzondere mogelijkheden. De stopwatchfunctie van de Certina DS-2 Chronograaf meet met een nauwkeurigheid van maar liefst 1/100 seconde. De algehele afwijking van het uurwerk voor de dagelijkse tijdaanduiding komt op slechts +/- 10 seconden per jaar. Hiermee zet het Precidrive-uurwerk een nieuwe standaard voor quartz-uurwerken wereldwijd.

Prachtige designelementen bezorgen de DS-2 Chronograaf een sportief en zeer draagbaar uiterlijk.

De stalen kast van 41 mm is deels mat en deels glanzend gepolijst. Langs het ontspiegelde saffierglas zit een aluminium rand met een niet te opvallende tachymeter. Aan alles ziet u dat dit een horloge is voor echte puristen. Zo mooi en zo goed gemaakt, het is een lust voor het oog.

De betrouwbaarheid van de Certina DS-2 Chronograaf is al net zo goed als ieder ander Certina- horloge. Het unieke DS-systeem garandeert bovendien een waterdichtheid tot een druk van 10 bar (100 m.).

Dit prachtige horloge is er in meerdere uitvoeringen en kleurvarianten, zowel met een stalen band, als met een lederen band. Er is zelfs een limited edition beschikbaar voor de echte lief-hebber! Voor prijzen, technische gegevens en beschikbaarheid kunt u terecht op de website www.boumanonline.nl of gewoon in de winkel van Bouman Juwelen aan de Markt in Culemborg.

certina

g-shock

Bouman Juwelen Culemborg